Wash and boil the potatoes in their skins for 20-30 minutes. Boil the eggs for 8-10 minutes. Wash the onion, dill and dry. Wash the sweet peppers, dry them and remove seeds.
Промойте и отварите картофель в кожуре 20-30 минут. Отварите яйца 8-10 минут. Помойте лук, укроп и обсушите. Сладкий перец помойте, обсушите и очистите от семян.
Cut the potatoes, eggs and bell peppers into medium cubes. Herring fillet – into larger cubes.
Картофель, яйцо и сладкий перец нарежьте средними кубиками. Филе селедки – более крупным кубиком.
Prepare the dressing. Grate the cheese on a fine grater and also finely chop the greens. Mix them, add vegetable oil and mix again.
Приготовьте заправку. Натрите на мелкой терке сыр и также мелко нарежьте зелень. Перемешайте их, добавьте растительное масло и снова перемешайте.
Add the dressing to chopped vegetables and herring. Stir. Let soak for 15 minutes. Then serve.
Отправьте заправку к нарезанным овощам и сельди. Перемешайте. Дайте пропитаться 15 минут. Затем подавайте к столу.
Serve herring salad with dressing and cheese on a plate, garnished with herbs. Slice the tomato, or add cherry tomatoes cut in half. Serve green onions.
Салат из сельди с заправкой и сыром подавайте на тарелке, украсив зеленью. Сделайте нарезку помидор, или положите разрезанные пополам черри. Подайте зеленый перьевой лук.