Prepare the ingredients needed for pickling herring. Clean the herring from the entrails, wash, remove all bones, remove the skin and divide the carcass into two halves. Peel and wash the onion.
Приготовьте продукты, необходимые для маринования сельди. Сельдь очистите от внутренностей, помойте, удалите все кости, снимите кожу и разделите тушку на две половины. Лук очистите и помойте.
Cut the herring into even, beautiful pieces. Cut the peeled and washed onion into half rings.
Сельдь нарежьте на ровные красивые кусочки. Очищенный и помытый лук нарежьте полукольцами.
For the sauce, mix two types of mustard, lemon juice, salt, coffee, honey in one bowl. Stir. Wait for the coffee to dissolve.
Для соуса смешайте в одной посуде два вида горчицы, сок лимона, соль, кофе, мед. Размешайте. Подождите, пока растворится кофе.
Pour the resulting marinade over the chopped herring so that each piece is immersed in it. Leave it to marinate for a while. The longer the herring is marinated, the tastier it will be.
Полученным маринадом залейте нарезанную сельдь, чтобы каждый кусочек в него погрузился. Оставьте ее мариноваться на некоторое время. Чем дольше будет мариноваться сельдь, тем вкуснее она будет.
Place the herring on a plate. Serve with a side dish of potatoes. Pour over the sauce. Place onion rings on top. Decorate with greens.
Сельдь выложите на тарелку. Подайте с гарниром из картофеля. Полейте соусом. Положите сверху колечки лука. Украсьте зеленью.