Remove skin and bones from the herring. Peel the avocado.
Очистите сельдь от кожи и костей. Авокадо очистите от кожуры.
Cut the herring fillet into cubes. Finely chop the onion. Cut the avocado into cubes, add salt and pepper, and sprinkle with lime juice.
Филе сельди порежьте на кубики. Мелко нарежьте лук. Авокадо порежьте кубиками ,посолите и поперчите, также сбрызните соком лайма.
Prepare a serving ring. Place the first layer of avocado. Place the second layer of herring with onions and parsley. Sprinkle paprika on top.
Приготовьте сервировочное кольцо. Выложите первым слоем авокадо.Вторым слоем выложите сельдь с луком и петрушкой. Посыпьте сверху паприкой.
Serve the salad garnished with a sprig of parsley.
Подавайте салат ,украшенный веточкой петрушки.