Boil the eggs and carrots in advance to make the cooking process faster.
Заранее отварите яйца и морковь, чтобы процесс приготовления блюда прошел быстрее.
Cut the herring in half, remove the entrails and bones. Remove the meat from the herring, leaving a 3-4 mm layer of meat on the skin. Cut the carrots into small cubes. Also cut the protein into small cubes.
Селедку разрежьте пополам, выньте внутренности и кости. Снимите с селедки мясо, оставляя на коже слой мяса 3-4 мм. Морковь нарежьте мелкими кубиками. Белок также нарежьте мелкими кубиками.
Cut the onion into small cubes. Melt the butter in the microwave or in a water bath. Place herring fillets, egg whites, carrots, and onions in a separate bowl. Pour in melted butter and add melted cheese. Mix everything.
Лук репчатый нарежьте мелкими кубиками. Сливочное масло растопите в микроволновке или на водяной бане. В отдельную миску сложите филе селедки, белок, морковь, лук. Влейте растопленное сливочное масло, добавьте плавленый сыр. Все перемешайте.
Lay out cling film and coat it with olive oil. Place the fillet on top of the film. Place the minced meat on the fillet, not reaching the edges. Place the second part of the herring on top. Carefully and tightly roll the herring into a roll. Wrap in film and refrigerate for 30-40 minutes.
Расстелите пищевую пленку, промажьте ее оливковым маслом. Сверху на пленку положите филе. На филе положите фарш, не доходя до краев. Сверху положите вторую часть селедки. Аккуратно и туго сверните селедку в рулет. Заверните в пленку и отправьте в холодильник на 30-40 минут.
This herring will be an excellent addition to rye bread; you can supplement it with fresh herbs or one small piece of onion.
Такая селедка будет отличным дополнением к ржаному хлебу, можно дополнить ее свежей зеленью или одним маленьким кусочком лука.