Wash and dry the parsley and dill. Peel and wash the carrots, onions, and garlic. Add water to cook the oyster mushrooms.
Помойте и обсушите зелень петрушки и укропа. Очистите и помойте морковь, лук, чеснок. Поставьте воду для варки вешенок.
Place the oyster mushrooms in a pan of boiling water, add salt and cook for 5 minutes. Then strain the mushrooms and let cool.
Вешенки загрузите в кастрюлю с кипящей водой, посолите и варите в течение 5 минут. Затем грибы процедите и дайте остыть.
Prepare the vegetables. To do this, grate the carrots on a Korean salad grater. Cut the onion into thin half rings. Chop the greens finely with a knife.
Подготовьте овощи. Для этого морковь натрите на терке для корейских салатов. Лук нарежьте тонкими полукольцами. Зелень порубите мелко ножом.
Mix all the vegetables in a bowl, add salt, sugar, coriander and pepper, stir. Pour in wine vinegar, Tabasco sauce, squeeze out the garlic, stir. Add boiled oyster mushrooms, chopped parsley and dill to the resulting spicy vegetable mixture. Season with vegetable oil.
Смешайте все овощи в миске, добавьте соль, сахар, кориандр и перец, перемешайте. Влейте винный уксус, соус табаско, выдавите чеснок, перемешайте. В полученную пряную овощную смесь добавьте отваренные вешенки, рубленные петрушку и укроп. Заправьте растительным маслом.
Place the oyster mushroom appetizer into a suitable container. Garnish with a sprig of basil or parsley. Serve them with pasta, boiled rice, fresh tomatoes and peppers.
Закуску из вешенок переложите в подходящую посуду. Украсьте веточкой базилика или петрушки. Подайте к ним макароны, вареный рис, положите свежие помидоры, перец.