Wash and dry the oyster mushrooms. Remove their legs. Peel and wash the onions. Select other products by weight.
Помойте и обсушите вешенки. Удалите у них ножки. Очистите и помойте лук. Остальные продукты отберите по весу.
Cut the oyster mushroom caps into strips, the onion into thin quarters.
Шапочки вешенок нарежьте на полоски, луковицу - на тонкие четвертинки.
Fry the onion in butter for a couple of minutes, then add the oyster mushrooms to it.
Обжарьте лук на сливочном масле пару минут, затем отправьте к нему вешенки.
Add sour cream, salt and pepper to taste. Leave to simmer for another 10 minutes over low heat.
Добавьте сметану, соль и перец по вкусу. Оставьте тушить еще 10 минут на медленном огне.
Place the oyster mushrooms on a plate. From the top center, roll a spiral of thin cucumber slices. Place quartered tomatoes on the sides and in the middle of the cucumbers. Add sprigs of herbs to your liking.
Выложите вешенки на тарелку. Сверху по центру сверните спираль из тонких огуречных слайсов. По бокам и в средине огурцов уложите разрезанные на четвертинки помидоры. Положите веточки зелени по своему вкусу.