Prepare a set of products. Weigh out the required amount of mushrooms and spaghetti. Wash the oyster mushrooms, dry them and remove the stems. Peel and wash the garlic and onions.
Приготовьте набор продуктов. Отвесьте требуемую норму грибов и спагетти. Вешенки помойте, обсушите и удалите ножки. Чеснок и лук очистите и помойте.
Cut the oyster mushrooms into small cubes or strips - as you like. Cut the onion into small cubes and place in a frying pan. Fry until translucent, then add chopped oyster mushrooms. Stir.
Нарежьте вешенки некрупными кубиками или полосками - как больше нравится. Лук нарежьте мелким кубиком и выложите в сковороду. Обжарьте до прозрачности, затем добавьте нарезанные вешенки. Перемешайте.
Cook the spaghetti. Before putting them in boiling water, salt the water and pour in 1 tbsp. vegetable oil.
Сварите спагетти. Перед тем, как отправить их в кипяток, воду посолите и влейте 1 ст.л. растительного масла.
Fry the oyster mushrooms until there is moisture in the pan. After this, add grated garlic and cream. Cook the sauce until it thickens. Then add finely grated cheese, add chopped parsley, stir.
Обжаривайте вешенки до тех пор, пока в сковороде будет влага. После этого добавьте тертый чеснок и сливки. Варите соус, пока он не загустеет. Тогда добавьте натертый на мелкой терке сыр, добавьте нарезанную петрушку, перемешайте.
Place the spaghetti in the center of the plate. Top with a few tablespoons of mushroom sauce. Garnish with herbs to taste. Place tomato or other vegetable slices in the middle of the mound.
Выложите спагетти в центр тарелки. Сверху положите несколько столовых ложек соуса с грибами. Украсьте зеленью по вкусу. В средине горки уложите дольки помидора или других овощей.