Wash and dry the oyster mushrooms. Wash the tomato. Peel and wash the onions. Measure ingredients according to desired weight.
Помойте и осушите вешенки. Помойте помидор. Очистите и помойте лук. Отмеряйте ингредиенты по нужному весу.
Cut the oyster mushrooms as desired and fry in vegetable oil for 5-7 minutes.
Вешенки нарежьте произвольно по вашему усмотрению и обжарьте на растительном масле 5-7 минут.
Cut the onion into quarters and chop into thin slices. Add the onions to the pan with the mushrooms. Cook until there is no excess moisture left in the pan. Stir several times.
Разрежьте луковицу на четвертинки и нашинкуйте тонкими пластинками. Добавьте лук в сковороду к грибам. Жарьте, пока в сковороде не останется лишней влаги. Перемешивайте несколько раз.
Cut the tomatoes into slices, cheese into large cubes.
Помидоры нарежьте дольками, сыр - крупными кубиками.
Add fried mushrooms, mayonnaise to the cheese and tomatoes and mix. Salt, pepper, stir.
К сыру с помидорами добавьте обжаренные грибы, майонез и перемешайте. Посолите, поперчите, перемешайте.
Place the salad in a dish. Garnish it with parsley leaves or any other greenery. Add cherry tomato slices or thin strips of brightly colored pepper.
Выложите салат в блюдо. Украсьте его листьями петрушки или любой другой зелени. Положите дольки помидор черри или тонкие полоски яркого по цвету перца.