Wash the mushrooms, dry and chop as desired. Peel and wash the garlic. Wash the parsley. Place a large pot of water for the pasta.
Грибы помойте, обсушите и нарежьте произвольно. Чеснок очистите и помойте. Помойте петрушку. Поставьте большую кастрюлю с водой для пасты.
Cook pasta until cooked according to package instructions. Prepare the sauce by heating the olive oil in a large frying pan, add the mushrooms and cook, stirring, for 3-4 minutes until golden brown. Reduce heat, add garlic to the pan, cook for another 6-8 minutes, stirring.
Отварите пасту до готовности, согласно инструкциям на упаковке. Приготовьте соус, для чего в большой сковороде разогрейте оливковое масло, выложите грибы и готовьте их, помешивая, 3-4 минуты до золотисто-коричневого цвета. Уменьшите огонь, добавьте в сковороду чеснок, готовьте еще 6-8 минут, помешивая.
Drain the water from the pasta and put it back into the pan, add butter, salt and pepper, mix well. Add thyme and parsley, cream, salt and pepper to the pan with the sauce and remove from heat.
Слейте воду с пасты и переложите обратно в кастрюлю, добавьте туда сливочное масло, посолите, поперчите, хорошо перемешайте. В сковороду с соусом добавьте тимьян и петрушку, сливки, посолите, поперчите и снимите с плиты.
Serve pasta in a large serving bowl. Place mushroom sauce on top. Sprinkle the dish with grated cheese. Garnish with sprigs of herbs or vegetables.
Подавайте пасту в большой сервировочной тарелке. Сверху выложите грибной соус. Посыпьте блюдо тертым сыром. Украсьте веточками зелени или овощами.