Remove fat from chicken thighs, wash and dry. Peel and wash the onions. Wash and dry the mushrooms.
Куриные бедра очистите от жира, помойте и обсушите. Очистите и помойте лук. Помойте и обсушите грибы.
Cut the thighs into two parts and rub with spices. Cut the onion, cheese and mushrooms into cubes.
Бедра разрежьте на две части и натрите специями. Лук, сыр и грибы порежьте кубиками.
Fry the onion until transparent, add meat to it, fry and simmer. Then add the mushrooms to the frying pan with the meat, fry and simmer.
Обжарьте лук до прозрачности, добавьте к нему мясо, поджарьте и потушите. Затем отправьте в сковороду к мясу грибы, обжарьте и потушите.
Pour in sour cream, cream, salt, simmer a little, add cheese and, if desired, dried herbs.
Влейте сметану, сливки, посолите, немного потушите, добавьте сыр и по желанию сушеную зелень.
Serve oyster mushrooms with chicken with a side dish of your choice. Garnish with chopped tomatoes or peppers and fresh herbs. Place the sauce of your choice next to it.
К вешенкам с курицей подайте гарнир по вашему вкусу. Украсьте нарезанными помидорами или перцем, свежей зеленью. Поставьте рядом соус на ваш выбор.