Weigh out the shrimp and oyster mushrooms. Boil the shrimp. Peel and wash the onions. Wash and dry the greens. Prepare baking dishes similar to cocotte makers.
Отвесьте креветки и вешенки. Креветки отварите. Очистите и помойте лук. Помойте и обсушите зелень. Приготовьте посуду для запекания по типу кокотниц.
Cut the onion into cubes, oyster mushrooms into slices. First, fry the onion in butter until golden brown, then add the mushrooms until all the liquid has evaporated.
Лук порежьте кубиками, вешенки - пластинками. Сначала на сливочном масле обжарьте лук до золотистого цвета, затем добавьте грибы до испарения всей жидкости.
Add the shrimp to the pan and fry for another 2-3 minutes.
Отправьте в сковороду креветки и обжарьте все еще 2-3 минуты.
Chop the greens and mix them with the cream. Salt and pepper to taste.
Нарежьте зелень и смешайте ее со сливками. Посолите, поперчите по вкусу.
Place the mushroom and onion filling into cocotte makers or pots. Pour creamy sauce with herbs, put grated cheese on top. Bake in the oven preheated to 180 degrees for 15 minutes until the cheese is lightly browned.
Начинку из грибов и лука выложите в кокотницы или горшочки. Полейте сливочным соусом с зеленью, положите сверху тертый сыр. Отправьте запекаться в духовку, разогретую до 180 градусов на 15 минут, пока сыр слегка подрумянится.
Serve the oyster mushrooms and shrimp hot. Top with fresh parsley, dill or other herbs. Serve a selection of colorful vegetables.
Подавайте вешенки с креветками горячими. Сверху украсьте свежей петрушкой, укропом или другой зеленью. Подайте нарезку из разноцветных овощей.