Prepare all the vegetables for the salad. Wash the potatoes. Wash the zucchini and green onions and dry. Peel and wash the garlic and onions.
Приготовьте все овощи для салата. Помойте картофель. Кабачок, зеленый лук помойте и обсушите. Чеснок и репчатый лук очистите и помойте.
Boil the potatoes in their skins and peel them. Cut the zucchini into cubes, the onion into half rings, and the oyster mushrooms - as desired.
Картофель отварите в мундире и очистите. Кабачок нарежьте кубиками, лук полукольцами, вешенки – произвольно.
Fry the zucchini until golden brown and add a little salt while frying. Then fry the mushrooms for 5-7 minutes and also add a little salt. Fry the onion until transparent. Combine zucchini, mushrooms and onions in a salad bowl, squeeze out the garlic, stir.
Кабачок обжарьте до золотистого цвета и немного посолите в процессе жарки. Затем обжарьте грибы 5-7 минут и также немного посолите. Лук пожарьте до прозрачности. Соедините в салатнице кабачок, грибы и лук, выдавите чеснок, перемешайте.
Separately, cut the cooled potatoes into cubes and combine them with the vegetable ingredients in a salad bowl. Add chopped green onions and mayonnaise to the salad. Stir.
Отдельно нарежьте кубиками остывший картофель и соедините его с овощными ингредиентами в салатнице. Добавьте в салат нарезанный зеленый лук и майонез. Перемешайте.
Garnish the salad placed in a salad bowl with parsley sprigs. Also place strips of red sweet pepper or tomato on it as a decoration.
Выложенный в салатнице салат украсьте веточками петрушки. Также уложите на него в виде украшения полоски красного сладкого перца или помидор.