Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Hearty potato salad with vegetables and oyster mushrooms Сытный картофельный салат с овощами и вешенками

Сытный картофельный салат с овощами и вешенками Hearty potato salad with vegetables and oyster mushrooms

Potatoes in salad are a familiar product. However, in this version it is supplemented with zucchini, oyster mushrooms, onions, including green ones, and the result is a nourishing, vitamin-packed and tasty dish. There is nothing complicated about it, and it does not require any special expenditure of funds. It cooks quickly, but at the same time it will become a worthy example of a snack on any table.


Картофель в салате остаётся знакомым и привычным ингредиентом, к которому добавляются кабачок, вешенка и лук (в том числе зелёный). В итоге выходит сытное, витаминное и вкусное блюдо. Готовится без особых затрат и сложностей. Быстрое в приготовлении, оно станет достойной закуской на любом столе.


Steps / Шаги:

  1. Prepare all the vegetables for the salad. Wash the potatoes. Wash the zucchini and green onions and dry. Peel and wash the garlic and onions.
    Приготовьте все овощи для салата. Помойте картофель. Кабачок, зеленый лук помойте и обсушите. Чеснок и репчатый лук очистите и помойте.
  2. Boil the potatoes in their skins and peel them. Cut the zucchini into cubes, the onion into half rings, and the oyster mushrooms - as desired.
    Картофель отварите в мундире и очистите. Кабачок нарежьте кубиками, лук полукольцами, вешенки – произвольно.
  3. Fry the zucchini until golden brown and add a little salt while frying. Then fry the mushrooms for 5-7 minutes and also add a little salt. Fry the onion until transparent. Combine zucchini, mushrooms and onions in a salad bowl, squeeze out the garlic, stir.
    Кабачок обжарьте до золотистого цвета и немного посолите в процессе жарки. Затем обжарьте грибы 5-7 минут и также немного посолите. Лук пожарьте до прозрачности. Соедините в салатнице кабачок, грибы и лук, выдавите чеснок, перемешайте.
  4. Separately, cut the cooled potatoes into cubes and combine them with the vegetable ingredients in a salad bowl. Add chopped green onions and mayonnaise to the salad. Stir.
    Отдельно нарежьте кубиками остывший картофель и соедините его с овощными ингредиентами в салатнице. Добавьте в салат нарезанный зеленый лук и майонез. Перемешайте.
  5. Garnish the salad placed in a salad bowl with parsley sprigs. Also place strips of red sweet pepper or tomato on it as a decoration.
    Выложенный в салатнице салат украсьте веточками петрушки. Также уложите на него в виде украшения полоски красного сладкого перца или помидор.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому