Wash and peel the onion, garlic and potatoes, cut the onion into thin strips, chop the garlic, cut the potatoes into cubes. It is best to rinse sliced potatoes several times under cold water to remove excess starch. Trim the pork from excess fat and also cut into cubes. Prepare a frying pan with high, thick walls and a deep saucepan or cauldron.
Вымойте и очистите лук, чеснок и картофель, лук нарежьте тонкой соломкой, чеснок измельчите, картофель нарежьте кубиками. Нарезанный картофель лучше всего несколько раз промыть под холодной водой, чтобы удалить излишки крахмала. Зачистите свинину от лишнего жира и также нарежьте кубиками. Подготовьте сковороду с высокими толстыми стенками и глубокую кастрюлю или казан.
Fry the onion and garlic in hot oil for 2-3 minutes. Then add the meat. Stirring, fry everything together for 7-10 minutes. Then add tomato paste, stir and simmer for another 5 minutes.
В разогретом масле в течение 2-3 минут обжаривайте лук и чеснок. Затем добавьте мясо. Помешивая, жарьте все вместе 7-10 минут. Затем добавьте томатную пасту, перемешайте и тушите еще 5 минут.
Place potatoes and meat base in a deep saucepan. Pour boiling water over everything so that the water does not completely cover the food, and send it to the fire. As soon as the dish boils, add salt, pepper and mix everything. Reduce heat to low and simmer roast for 30-40 minutes.
В глубокую кастрюлю положите картофель и мясную основу. Залейте все кипятком, чтобы вода не полностью закрывала продукты, и отправьте на огонь. Как только блюдо закипит, добавьте соль, перец и все перемешайте. Убавьте огонь до минимума и тушите жаркое 30-40 минут.
Add bay leaf, stir and after 5 minutes remove from heat. Leave the roast covered for another 10 minutes, then serve.
Добавьте лавровый лист, перемешайте и через 5 минут снимите с огня. Оставьте жаркое еще на 10 минут под крышкой, затем подавайте.