Weigh the vegetables and mushrooms for the recipe. Peel them and wash them. Wash the parsley and dry. Wash and peel the eggplants.
Взвесьте овощи и грибы по рецепту. Очистите их и помойте. Помойте зелень петрушки и обсушите. Помойте и очистите от кожуры баклажаны.
Weigh the vegetables and mushrooms for the recipe. Peel them and wash them. Wash the parsley and dry. Wash and peel the eggplants.
Взвесьте овощи и грибы по рецепту. Очистите их и помойте. Помойте зелень петрушки и обсушите. Помойте и очистите от кожуры баклажаны.
Fry onions, carrots, garlic in vegetable oil until golden brown. Then add the oyster mushrooms and eggplants and fry over high heat for 7-8 minutes, stirring. Add salt, sugar and soy sauce. Fry for another 2 minutes.
Лук, морковь, чеснок обжарьте на растительном масле до золотистого цвета. Затем отправьте к ним вешенки и баклажаны и жарьте на сильном огне 7-8 минут, помешивая. Высыпьте соль, сахар и соевый соус. Жарьте еще 2 минуты.
Stir, reduce heat and leave to simmer for 10-15 minutes until done.
Перемешайте, убавьте огонь и оставьте томиться 10-15 минут до готовности.
Garnish the finished dish of oyster mushrooms and eggplant with parsley. If desired, you can use flax seeds, sesame seeds or crushed nuts for decoration.
Готовое блюдо из вешенок и баклажан украсьте петрушкой. По желанию можно использовать для украшения семена льна, кунжута или дробленный орех.