Rinse the chicken breast under running water, dry it, cut into small cubes, about 1.5 cm. Fry in a frying pan until golden brown.
Куриную грудку промойте под проточной водой, обсушите, нарежьте небольшими кубиками, примерно 1,5 см. Обжарьте на сковороде до золотистого цвета.
Wash the oyster mushrooms, dry them in a colander, and cut into approximately the same pieces as the breast. Place the oyster mushrooms in the same frying pan. Peel the garlic and onion, cut the onion into cubes, place the chopped onion and chopped garlic, salt and pepper in a frying pan.
Вешенки промойте, обсушите в дуршлаге, нарежьте примерно такими же кусочками как грудку. В эту же сковороду выложите жариться вешенки. Очистите чеснок и лук, порежьте лук кубиками, выложите в сковороду нарезанный лук и измельченный чеснок, соль, перец.
When the onions are cooked and the moisture has evaporated from the mushrooms, add the chicken breast. Mix everything, add sour cream, cover with a lid for a couple of minutes.
Когда лук прожарится и из грибов выпарится влагу, добавьте куриную грудку. Все перемешайте, добавьте сметану, накройте крышкой на пару минут.
Serve oyster mushrooms with chicken breast, using some greens for garnish. This dish is perfect with pasta or cereals.
Подавайте вешенки с куриной грудкой, используя немного зелени для украшения. Такое блюдо прекрасно подойдет к пасте или крупам.