Prepare a set of ingredients for pita bread. Weigh out the required amount of ham and cheese. Wash the greens and tomatoes.
Приготовьте набор ингредиентов для лаваша. Отвесьте нужно количество ветчины, сыра. Помойте зелень и помидоры.
Grate cheese and ham. Cut the tomatoes into small cubes, finely chop the greens.
Натрите на терке сыр, ветчину. Помидоры нарежьте мелкими кубиками, зелень мелко порубите.
Grease the pita bread with sour cream, then sprinkle with cheese, ham, arrange the tomatoes, and sprinkle with herbs.
Смажьте лаваш сметаной, затем посыпьте сыром, ветчиной, разложите помидоры, притрусите зеленью.
Roll the pita bread into a roll and cut into pieces 4-5 cm wide.
Сверните лаваш в рулет и нарежьте на куски шириной 4-5 см.
In a bowl, beat eggs with salt and spices. Dip pieces of pita bread into the egg mixture on both sides and fry in a frying pan over medium heat.
В тарелке взбейте яйца с солью и специями. Куски лаваша обмакните в яичную смесь с двух сторон и обжарьте на сковороде на среднем огне.
Place green lettuce leaves on one side of the plate. Place pieces of pita bread on them. Garnish the dish with chopped tomatoes. Serve sauce according to your taste.
Выложите в одном краю тарелки зеленые листья салата. Уложите на них куски лаваша. Украсьте блюдо нарезанными помидорами. Подайте на свой вкус соус.