Prepare all ingredients for sandwiches. Measure by weight. Trim the meat from chaff and fat. Preheat the grill (or barbecue).
Приготовьте для сэндвичей все продукты. Отмерьте по весу. Зачистите мясо от плевы и жира. Разогрейте гриль (или мангал).
Cut the meat into pieces, brush it with vegetable oil, salt and pepper. Place on the grill and cook, turning, for a few minutes until done. Cool slightly and slice thinly.
Нарежьте мясо на куски, смажьте его растительным маслом, посолите и поперчите. Выложите на гриль и жарьте, переворачивая, несколько минут до готовности. Слегка охладите и тонко нарежьте.
Slice the baguette in half crosswise, then each half lengthwise, without cutting all the way through. Grease the inside of the bread with mustard, place thinly sliced meat, ham, cheese and cucumbers on it. Close the sandwiches and brush the outside with softened butter. Place on the grill (or grill grate), cover and cook for 2-3 minutes.
Нарежьте багет поперек пополам, затем каждую половину вдоль, не прорезая до конца. Смажьте хлеб с внутренней части горчицей, выложите на него тонко нарезанные мясо, ветчину, сыр и огурцы. Закройте сэндвичи и смажьте снаружи размягченным сливочным маслом. Выложите на гриль (или в решетку для мангала), закройте и обжарьте 2-3 минуты.
Cut each sandwich in half and serve immediately while hot. Garnish with fresh herbs of your choice - lettuce, parsley or basil. Serve sauce of your choice as well.
Разрежьте каждый сэндвич пополам и подавайте сразу, пока они горячие. Украсьте свежей зеленью по вашему вкусу – листьями салата, петрушки или базилика. Подайте также по вашему вкусу соус.