Cut tomatoes, ham, and onions into small cubes. Cut the pepper into strips. Grate the cheese on a fine grater.
Нарежьте небольшими кубиками томаты, ветчину, лук. Перец нарежьте полосками. Сыр натрите на мелкой терке.
Heat vegetable oil in a frying pan. Add the onion to fry for 3-4 minutes. Add chopped ham, peppers and tomatoes. Mix thoroughly.
В сковороде разогрейте растительное масло. Отправьте к нему обжариваться лук на 3-4 минуты. Добавьте нарезанные ветчину, перец и томаты. Тщательно перемешайте.
Boil the spaghetti in pre-salted water. Take out the finished spaghetti, add ham, tomatoes and peppers, as well as grated cheese.
Отварите спагетти в предварительно подсоленной воде. Достаньте готовые спагетти, добавьте к ним ветчину , томаты и перец, а также натертый сыр.
Sprinkle spaghetti with cheese before serving. Garnish with parsley. You can serve spaghetti with cream sauce.
Присыпьте спагетти сыром перед подачей. Украсьте зеленью петрушки. Можно подавать спагетти со сливочным соусом.