Select and weigh ingredients for making pasta. Add water to cook the pasta. Peel and wash the garlic.
Отберите и взвесьте продукты для приготовления пасты. Поставьте воду для варки пасты. Чеснок очистите и помойте.
Cook the pasta in boiling water for 5-6 minutes.
Отварите пасту в кипящей воде в течение 5-6 минут.
Fry chopped garlic and ham in a frying pan. Drain the pasta, rinse with cold water and mix with the contents of the pan.
Обжарьте на сковороде измельченный чеснок и ветчину. Макароны отцедите, промойте холодной водой и смешайте с содержимым сковороды.
Whip the cream with the yolks and spices to taste. Pour this mixture into the dish, place it on the stove, and leave to simmer over low heat until the creamy sauce boils.
Сливки взбейте с желтками и специями по вкусу. Залейте блюдо этой смесью, поставьте на плиту, и оставьте тушиться на маленьком огне, пока не закипит сливочный соус.
Serve the dish hot. Sprinkle with grated cheese before serving. If you wish, decorate it with herbs, vegetables, sesame seeds, flax seeds, etc.
Блюдо подавайте горячим. Перед подачей посыпьте тертым сыром. По своему желанию украсьте его зеленью, овощами, семенами кунжута, льна и др.