Remove excess films from the meat and wash. Separate the flesh from the bones of the legs and remove the skin. Weigh the required amount of food.
Мясо зачистите от лишних пленок, помойте. У окорочков отделите мякоть от костей, снимите кожу. Взвесьте необходимое количество продуктов.
Cut the chicken breast and leg flesh into small cubes. Place in a bowl, mix with spices and leave to marinate for 15 minutes.
Нарежьте куриную грудку и мякоть окорочков маленькими кубиками. Положите в миску, смешайте со специями и оставьте на 15 минут мариноваться.
Place the prepared meat in baking film and roll into a loaf. If desired, tie in a circle with thread, like a sausage.
Подготовленное мясо поместите в пленку для запекания и сверните в батон. По желанию завяжите по кругу нитью, как колбасу .
Place in an oven preheated to 200 degrees for 1 hour 20 minutes. Then remove from the oven, let cool and place in the refrigerator for 10-12 hours to ripen.
Поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 1 час 20 минут. Затем извлеките из духовки, дайте остынуть и отправьте в холодильник на 10-12 часов для дозревания.
Cut the finished chicken ham into portions. Place them on green salad leaves. Garnish with chopped tomatoes and peppers if desired. Use other greens of your choice for garnish.
Готовую ветчину из курицы нарежьте порционными кусками. Выложите их на листья зеленого салата. Украсьте по желанию нарезанными помидорами, перцем. Используйте для украшения другую зелень по вашему вкусу.