Prepare a set of ingredients for the salad. Open the corn and mushrooms. Drain excess liquid from corn. Set the eggs to boil.
Приготовьте набор продуктов для салата. Откройте кукурузу и грибы. С кукурузы слейте лишнюю жидкость. Поставьте варить яйца вкрутую.
Cool the boiled eggs and grate them. Cut the ham into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Cut the marinated champignons into quarters.
Сваренные яйца остудите, натрите на терке. Ветчину нарежьте маленькими кубиками. Сыр натрите на крупной терке. Маринованные шампиньоны нарежьте четвертинками.
In a bowl, combine prepared mushrooms, sausage, cheese, corn and eggs. Add mayonnaise, add a little salt and ground black pepper and mix well.
В миске соедините подготовленные грибы, колбасу, сыр, кукурузу и яйца. Добавьте майонез, всыпьте немного соли и черного молотого перца и хорошо перемешайте.
Before serving, place the salad in a mound on a plate or place in a deep salad bowl. If desired, sprinkle with chopped herbs or add green salad leaves.
Перед подачей выложите салат горкой на тарелку или переложите в глубокий салатник. При желании посыпьте измельченной зеленью, или выложите листья зеленого салата.