Wash and peel the onions and garlic. Trim excess fat from pork. Take a frying pan with high and thick walls.
Промойте и очистите лук и чеснок. Зачистите свинину от лишнего жира. Возьмите сковороду с высокими и толстыми стенками.
Wash the meat, dry and cut into large cubes.
Мясо вымойте, обсушите и нарежьте крупными кубиками.
Fry chopped onion and garlic in hot oil until golden brown.
Измельченные лук и чеснок обжарьте на разогретом масле до золотистой корочки.
Place the meat in the pan and fry for 5-7 minutes over medium heat, stirring occasionally. Add salt, pepper, flour, mix thoroughly and fry for another 2-3 minutes, continuing to stir.
Выложите в сковороду мясо и жарьте 5-7 минут на среднем огне, периодически помешивая. Добавьте соль, перец, муку, тщательно перемешайте и жарьте еще 2-3 минуты, продолжая помешивать.
Add tomato sauce and mix well again. Pour 2-3 glasses of water into the goulash, stir, add bay leaf and simmer covered over low heat for 60-90 minutes.
Добавьте томатный соус и снова хорошенько перемешайте. Влейте в гуляш 2-3 стакана воды, перемешайте, добавьте лавровый лист и тушите под крышкой на медленном огне 60-90 минут.
When serving, sprinkle the goulash with fresh chopped herbs.
При подаче присыпьте гуляш свежей рубленой зеленью.