Wash and pre-bake the potatoes with their skins on. Wash the onion greens and dry. Measure other foods by weight.
Помойте и заранее запеките картофель в кожуре. Помойте зелень лука и обсушите. Отмерьте остальные продукты по весу.
Cut the baked jacket potatoes in half lengthwise and carefully remove some of the pulp, leaving a small amount with the skin. Transfer the pulp to a bowl and mix with finely chopped ham, green onions, half the grated cheese, sour cream and black pepper.
Запеченный картофель в мундире разрежьте вдоль пополам и аккуратно извлеките часть мякоти, оставляя небольшое количество с кожурой. Переложите мякоть в миску и смешайте с мелко нарезанной ветчиной, зеленым луком, половиной натертого на терке сыра, сметаной и черным перцем.
Place the filling into potato boats. Sprinkle the rest of the cheese on top, transfer to a baking sheet and place under the grill for 4 minutes until golden brown.
Выложите начинку в картофельные лодочки. Посыпьте сверху остальным сыром, переложите на противень и поставьте под гриль на 4 минуты до образования золотистой корочки.
Place the finished potato boats with filling on a dish or plates in portions. Garnish with finely chopped green onions. Add any sauce or sour cream if desired. Add green parsley sprigs.
Готовые лодочки картофеля с начинкой выложите на блюдо, или на тарелки порционно. Украсьте мелко нарезанным зеленым луком. По желанию добавьте любой соус или сметану. Положите зеленые веточки петрушки.