Choose red bell peppers, which are rich in vitamins, minerals and antioxidants.
Выбирайте сладкий болгарский перец красного цвета, в нем больше витаминов, минералов и антиоксидантов.
Cut the eggplants lengthwise into slices, 1 cm short of the stem. Rub with salt and leave for 20 minutes.
Баклажаны разрежьте вдоль на пластинки, не доходя до ножки 1 см. Натрите солью и оставьте на 20 минут.
Cut the pepper into strips, tomatoes into slices. Cut 2/3 of the cheese and ham into slices. Place ham, cheese, peppers, and tomatoes in random order into the eggplant pockets. Send to bake for 30-35 minutes.
Перец нарежьте полосками, помидоры - кружочками. 2/3 сыра и ветчину нарежьте пластинками. Вложите ветчину, сыр, перец, помидоры в произвольном порядке в кармашки баклажан. Отправьте запекаться на 30-35 минут.
Grate the remaining cheese on a fine grater. Sprinkle over baked eggplant.
Оставшийся сыр натрите на мелкой терке. Посыпьте запеченные баклажаны.
Place eggplants on lettuce leaves. Add sauce to the dish if desired. Garnish with fresh herbs.
Выложите баклажаны на листья салата. Добавьте по желанию к блюду соус. Украсьте свежей зеленью.