Have all the food ready on the table. Weigh out the required amount of ham, cheese, olives. Open the pineapples.
Приготовьте на столе все продукты. Отвесьте требуемое количество ветчины, сыра, маслин. Откройте ананасы.
Cut the ham, bell peppers and pineapples into small pieces.
Нарежьте небольшими кусочками ветчину, болгарский перец и ананасы.
Grate the cheese on a medium grater, cut the olives into slices, add salt, pepper and mayonnaise. Mix everything well.
Сыр натрите на средней терке, маслины порежьте ломтиками, добавьте соль, перец и майонез. Все хорошо перемешайте.
Use brightly colored vegetables to make the salad, such as peppers of different colors. To decorate, place herbs to taste on top or on the sides of the dish - parsley, basil.
Используйте для приготовления салата яркие овощи, например перец разного цвета. Для украшения уложите на блюдо сверху или по бокам зелень по вкусу – петрушку, базилик.