Prepare all ingredients according to the recipe. Measure and weigh out the required amount. Wash and dry the meat.
Приготовьте все продукты по рецепту. Отмерьте и отвесьте нужное их количество. Мясо помойте и обсушите.
Let the meat cook. Fill it with water in a saucepan, add salt to taste, bring to a boil, skim off the foam. Cook over medium heat for 1.5 hours.
Поставьте варить мясо. Залейте его водой в кастрюле, подсолите по вкусу, доведите до кипения, снимите пену. Варите на среднем огне 1,5 часа.
Prepare the glaze. To do this, combine sugar, mustard, honey, rosemary and cinnamon in a bowl and stir.
Приготовьте глазурь. Для этого в миске соедините сахар, горчицу, мед, розмарин и корицу, перемешайте.
Preheat the oven to 180-190 degrees. Place the meat on a baking sheet, make cuts in the form of cubes on it. Spread with half the frosting. If desired, stick clove buds into the meat. Place the ham in the oven to bake. After 35 minutes, coat it with the remaining glaze and continue baking for another 30 minutes. After this, let the ham sit for 20-30 minutes.
Разогрейте духовку до 180-190 градусов. Уложите мясо на противень, сделайте на нем надрезы в виде кубиков. Смажьте половиной глазури. По желанию воткните в мясо бутоны гвоздики. Отправьте окорок в духовку запекаться. Через 35 минут обмажьте его оставшейся глазурью и продолжите запекать еще 30 минут. После этого дайте ветчине настояться 20-30 минут.
Cut the ham into beautiful portions. Pour the resulting sauce over them. Place sliced pineapples in a herringbone pattern nearby. Garnish with herbs if desired.
Ветчину нарежьте красивыми порционными кусками. Сверху полейте их образовавшимся соусом. Рядом уложите елочкой нарезанные ананасы. По желанию украсьте зеленью.