Peel and wash the garlic. Wash and dry the chicken. Separate the breast, legs and wings. Place the breast in the freezer briefly to make slicing easier. Separate the meat from the bones of the legs. Make broth from the wings and cool.
Чеснок очистить и помыть. Курицу помыть и обсушить. Отделить грудку, окорочка и крылья. Грудку ненадолго поместите в морозилку, чтобы было легче нарезать. У окорочков отделите мясо от костей. Из крыльев сварите бульон, охладите.
Cut the breast into small cubes, the legs into large pieces. Add salt, pepper, grated garlic to them. Mix everything. Then pour the broth into the minced meat and add gelatin. Stir and let stand for 5 minutes.
Грудку нарежьте мелкими кубиками, окорочка - крупными кусками. Добавьте к ним соль, перец, тертый чеснок. Все перемешайте. Затем в фарш вылейте бульон и всыпьте желатин. Перемешайте и дайте постоять 5 минут.
Place the minced meat on cling film and carefully roll it up. Then wrap again in cling film to keep the ham in shape. Place in the oven for 3 hours at 95 degrees
Выложите фарш на пищевую пленку и аккуратно сверните рулетом. Затем снова оберните пленкой, чтобы ветчина держала форму. Отправьте запекаться в духовку на 3 часа при температуре 95 градусов
Serve homemade ham in portions. Garnish with green, red, orange vegetables of your choice. Add herbs in the form of dill, parsley or basil.
Домашнюю ветчину подавайте порционными кусками. Украсьте зелеными, красными, оранжевыми овощами на свой вкус. Положите зелень в виде укропа, петрушки или базилика.