Prepare all the products needed for pickling onions, as well as the necessary containers.
Подготовьте все продукты, необходимые для маринования лука, также необходимые емкости.
Clean the herring, remove the membranes and backbone. The head and tail are also not useful. Cut into small, portioned pieces
Очистите сельдь, удалите пленочки и хребет. Голова и хвост также не пригодятся. Нарежьте на небольшие, порционные кусочки
Peel the onion, wash it, cut it into strips or half rings. In a separate bowl, mix chopped onion, sugar and vinegar, leave for 10 minutes. Place the herring in a plate, sprinkle pickled onions on top and sprinkle with vegetable oil. Serve after 10 minutes.
Лук почистите, помойте, порежьте соломкой или полукольцами. В отдельной посуде смешайте порезанный лук, сахар и уксус, оставьте на 10 минут. Сельдь уложите в тарелку, сверху высыпьте маринованный лук и сбрызните растительным маслом. Подавайте к столу через 10 минут.
Use dill sprigs as decoration and place them in random order on a plate.
Используйте в качестве украшения веточки укропа, выложите их в произвольном порядке на тарелку.