Wash and boil beets, potatoes, carrots and eggs. Wash the onions, herbs and dry them. Inspect the herring and remove bones.
Помойте и отварите свеклу, картофель, морковь и яйца. Помойте лук, зелень и обсушите их. Сельдь осмотрите и очистите от костей.
Cut the herring into small pieces. Salmon - in small cubes. Peel and grate eggs and vegetables.
Селедку нарезать небольшими кусочками. Семгу - небольшими кубиками. Яйца и овощи очистить от скорлупы и кожицы и натереть на терке.
Place everything on a plate in layers. The first is potatoes, lightly salt them and apply a mesh of mayonnaise. The second one is herring. The third is carrots, salt and mayonnaise. The fourth is eggs and the fifth is beets. Lightly salt and apply a mesh of mayonnaise.
Уложите на блюде все слоями. Первый – картофель, слегка присолите и нанесите сеточку майонеза. Второй - сельдь. Третий - морковь, соль и майонез. Четвертый – яйца и пятый - свекла. Слегка присолите и нанесите сетку из майонеза.
Decorate the dish with bright herbs. Place red caviar on top. Arrange the olives on the dish.
Украсьте блюдо яркой зеленью. Положите сверху красную икру. Разложите по блюду маслины.