Wash all the vegetables and cook beets, potatoes, carrots, and eggs. Peel and wash the onion. Wash the apple. Wash the herring and remove bones completely.
Помойте все овощи и поставьте варить свеклу, картофель , морковь, а также яйца. Лук очистите и помойте. Яблоко помойте. Сельдь помойте и полностью зачистите от костей.
While the vegetables are cooking, chop the herring, peel the apple and grate it on a coarse grater. Finely chop the onion and marinate in wine vinegar if desired.
Пока варятся овощи, нарежьте селедку, очистите от кожуры яблоко и натрите на крупной терке. Лук нарежьте мелко и по желанию замаринуйте в винном уксусе.
Allow boiled vegetables - beets, potatoes, carrots - to cool. Cool the eggs as well. Then peel the eggs and vegetables and grate them into separate containers on a coarse grater.
Варенным овощам — свекле, картофелю, моркови дайте остыть. Яйца так же остудите. Затем очистите яйца и овощи и натрите в отдельные емкости на крупной терке.
Lay out in layers one by one - potatoes, salt, pepper, mayonnaise. Then - herring, onion, apple, carrot, egg, mayonnaise, beets.
Выложите слоями по очереди — картофель, соль, перец, майонез. Затем — селедка, лук, яблоко, морковь, яйцо, майонез, свекла.
Serve the herring under a fur coat in an elegant salad bowl. Decorate with greens on top. Place cherry tomatoes or diced eggs with cucumber leaves.
Подайте сельдь под шубой в нарядном салатнике. Украсьте сверху зеленью. Положите помидоры черри или фигурно нарезанные яйца с листочками из огурца.