Peel the potatoes and cut into small cubes, chop the onion, coarsely grate the carrots. Peel the pepper and cut it into small cubes or cubes, and the tomatoes into half rings. Finely grate the mozzarella. Rinse and trim excess fat from the beef. Take a frying pan with thick high walls and baking pots. In this recipe we use 0.6 liter pots. Preheat oven to 200°C.
Картофель очистите и нарежьте небольшими кубиками, лук измельчите, крупно натрите морковь. Очистите перец и нарежьте его небольшими кубиками или брусочками, а томаты полукольцами. Мелко натрите моцареллу.Промойте и очистите говядину от лишнего жира. Возьмите сковороду с толстыми высокими стенками и горшочки для запекания. В этом рецепте мы используем горшочки объемом 0,6 литра. Разогрейте духовку до 200°C.
Cut the meat into small pieces, add salt and pepper, add Provençal herbs and leave to marinate for 30 minutes.
Нарежьте мясо небольшими кусочками, посолите, поперчите, добавьте прованские травы и оставьте мариноваться на 30 минут.
Place the ingredients in the pots in layers: potatoes (lightly salt, add butter and sour cream), carrots, peppers, tomatoes (also salt), onions and marinated meat. Grease everything generously with sour cream.
Выкладывайте ингредиенты в горшочки слоями: картофель (слегка посолите, дополните сливочным маслом и сметаной), морковь, перец, томаты (также посолите), лук и маринованное мясо. Все обильно смажьте сметаной.
Pour water (broth) into the pots level with the last layer, cover with lids and place in an oven preheated to 200°C. After 30-35 minutes, remove the lids, sprinkle with cheese and bake for another 30 minutes.
В горшочки влейте воду (бульон) вровень с последним слоем, накройте крышками и отправьте в разогретую до 200°C духовку. Через 30-35 минут снимите крышки, присыпьте сыром и запекайте еще 30 минут.
Sprinkle the finished roast with chopped herbs and serve.
Готовое жаркое присыпьте рубленой зеленью и подавайте.