Wash and boil potatoes, beets, chicken legs and eggs separately. Cool and peel potatoes and beets, and shell eggs. Peel and wash the onion. Scald the prunes with boiling water and dry.
Помойте и отварите по отдельности картофель, свеклу, окорочка и яйца. Охладите и очистите картофель и свеклу от кожуры, а яйца - от скорлупы. Лук очистите и помойте. Чернослив ошпарьте кипятком и обсушите.
Finely chop the onion and pour it with a mixture of water and vinegar to marinate. Divide the boiled eggs into yolks and whites. Cut all products: meat, egg whites, prunes into small pieces, grate potatoes, beets on a coarse grater, chop nuts with a knife or on a grater.
Нарежьте мелко лук и залейте его смесью воды и уксуса мариноваться. Вареные яйца разделите на желтки и белки. Все продукты нарежьте: мясо, яичный белок, чернослив - небольшими кусочками, картофель, свеклу натрите на крупной терке, орехи измельчите ножом или на терке.
Place all the ingredients in the cooking ring one by one. Grease each layer thinly with mayonnaise, salt and pepper to taste. Place the chicken legs first, then the pickled onions and potatoes. On top of it - beets, then peas, prunes and walnuts. Next is the white and the last layer is the grated yolk.
В кулинарное кольцо выложите все ингредиенты по очереди. Каждый слой смажьте тонко майонезом, по вкусу посолите и поперчите. Первым выложите кусочки окорочка, затем - маринованный лук, картофель. Поверх него - свеклу, затем горошек, чернослив и грецкие орехи. Далее – белок и последним слоем – тертый желток.
To improve the taste, refrigerate the salad for 3 hours or overnight. When serving, garnish with nuts, green peas and prunes. Add dill sprigs.
Для улучшения вкуса поставьте салат в холодильник на 3 часа или на ночь пропитаться. При подаче украсьте орехами, зеленым горошком черносливом. Положите веточки укропа.