Wash and dry the beets. Prepare foil for baking. Wash and dry the dill. Set the rest of the salad ingredients by weight.
Свеклу помойте и обсушите. Приготовьте фольгу для ее запекания. Укроп помойте и обсушите. Выставьте по весу остальные продукты для салата.
Wrap the beets in foil and bake in the oven for 1.5 hours. After that, cool it, peel it and cut it into small cubes.
Свеклу заверните в фольгу и отправьте запекаться в духовку на 1,5 часа. После этого охладите ее, очистите и нарежьте на небольшие кубики.
Prepare salad dressing - mix oil, salt, pepper and lemon juice. Mix well. Add diced feta, dressing and chopped herbs to the beets. Stir again.
Приготовьте заправку для салата – смешайте масло, соль, перец и сок лимона. Хорошо перемешайте. К свекле добавьте нарезанную кубиком фету, заправку и измельченную зелень. Снова перемешайте.
Place the salad on a contrasting dish. Garnish with a sprig of greenery. Place lemon slices or a slice twisted into a spiral.
Салат выложите на контрастное блюдо. Украсьте веточкой зелени. Положите дольки лимона, или слайс, скрученный в виде спирали.