Wash and dry the salmon. Remove the stems from the beet leaves. Cut in half and place in boiling water for 1 minute, then in cold water and dry. Cook the rice until cooked as directed on the package.
Семгу обмойте и обсушите. У листьев свеклы удалите хвостики. Разрежьте пополам и опустите в кипяток на 1 минуту, затем – в холодную воду и обсушите. Рис сварите до готовности, как указано на упаковке.
Cut the salmon into very thin slices. Brush wasabi sauce onto one side of each fish slice.
Семгу нарежьте очень тонкими слайсами. Смажьте соусом васаби каждый ломтик рыбы с одной стороны.
Place rice on each beet leaf and salmon slices on top. Wrap them up like sushi.
На каждый свекольный лист положите рис, а сверху - слайсы семги. Заверните их наподобие суши.
Place the appetizer carefully on a plate. Place a mound of red caviar on top of each. Add a teaspoon of caviar and wasabi sauce to the dish.
Закуску аккуратно уложите на тарелке. Сверху каждого положите горку красной икры. На блюдо добавьте по чайной ложке икры и соус васаби.