Wash the beets, cover with water, and boil until fully cooked.
Помойте свеклу, залейте водой, отварите до полной готовности.
Cut the olives in half, cut the tomatoes into slices, and cut the cheese into cubes. Wash the greens, lightly dry and cut. Peel the onion and cut into half rings. Pour vinegar into the onions and herbs, add salt and sugar.
Оливки разрежьте пополам, помидоры нарежьте кружочками, сыр - кубиками. Зелень промойте, слегка просушите и порежьте. Лук очистите и нарежьте полукольцами. К луку и зелени влейте уксус, добавьте соль и сахар.
Peel the beets and cut into slices. Place the beet slices on a flat plate. Place greens and onions on top. Distribute tomatoes, cheese and olives. Pepper and pour evenly with vegetable oil.
Свеклу очистите и нарежьте ломтиками. Положите ломтики свеклы на плоскую тарелку. Сверху выложите зелень с луком. Распределите помидоры, сыр и маслины. Поперчите и равномерно полейте растительным маслом.
Decorate with any seasonings, both for beauty and to enhance the taste, as you wish. Serve the salad immediately when ready.
Украшайте любыми приправами и для красоты, и для усиления вкуса, по вашему желанию. Подавайте салат сразу же по готовности.