Wash the beets and cook until done. Wash and dry the greens. Peel and wash the garlic.
Свеклу помойте и поставьте вариться до готовности. Зелень помойте и обсушите. Чеснок очистите и помойте.
Peel the finished beets and grind in a blender. You can use a fine grater and grate it.
Готовую свеклу очистите от кожуры и измельчить в блендере. Можете воспользоваться мелкой теркой и натереть ее.
Grind the nuts in a blender. Finely chop the garlic and herbs with a knife. Add salt and stir. Add wine vinegar to taste.
Орехи измельчите в блендере. Чеснок и зелень мелко порубите ножом. Посолите и перемешайте. По вкусу добавьте винный уксус.
Garnish the salad with nut halves. Crush with finely chopped dill. Add grapes and sauce to your liking.
Украсьте салат половинками орехов. Притрусите мелко нарезанной зеленью укропа. Положите ягоды винограда, соус по вашему вкусу.