Cook all vegetables and other ingredients by weight. Wash them. Peel and wash the onion.
Приготовьте все овощи и другие ингредиенты по весу. Помойте их. Лук очистите и помойте.
Boil beets, potatoes, carrots in a saucepan with water. Cook until done. Cool the finished vegetables and peel them.
Свеклу, картофель, морковь поставьте варить в кастрюлю с водой. Варите до готовности. Готовые овощи остудите и очистите от кожицы.
Cut the boiled vegetables and onions into cubes. Chop the cabbage into small pieces. Place everything in a deep bowl, add salt, pepper and vegetable oil. Stir.
Нарежьте вареные овощи и лук кубиками. Капусту порубите мелкими кусочками. Выложите все в глубокую миску, добавьте соль, перец и растительное масло. Перемешайте.
Place the salad on a platter. Garnish it with a sprig of parsley. Make a small flower arrangement out of cheese or vegetables.
Выложите салат на блюдо. Украсьте его веточкой петрушки. Из сыра или овощей выложите небольшую цветочную композицию.