Boil the meat in salted water for 30-35 minutes. Boil eggs, beets and carrots. Cool and peel. Peel and wash the garlic.
Отварите мясо в подсоленной воде 30-35 минут. Яйца, свеклу и морковь отварите. Охладите и очистите от кожуры. Чеснок очистите и помойте.
Cut the meat into small pieces. Chop the garlic. Grate eggs, cheese, carrots, beets on a coarse grater.
Мясо нарежьте небольшими кусочками. Чеснок измельчите. Яйца, сыр, морковь, свеклу натрите на крупной терке.
Assemble the salad in layers - meat, garlic, eggs, carrots, cheese, beets. Coat each layer with a mesh of mayonnaise and add salt to taste.
Соберите салат по слоям - мясо, чеснок, яйца, морковь, сыр, свекла. Каждый слой промазывайте сеткой из майонеза и присаливайте по вкусу.
Arrange the salad in the form of a shoulder strap. Style it according to the theme of the rank of colonel - place two strips of carrots on top. Cut out stars from the cheese and arrange them like on shoulder straps. Garnish with sprigs of parsley and dill.
Выложите салат в виде погона. Стилизуйте его по теме звания полковника – сверху уложите две полоски из моркови. Вырежьте из сыра звездочки и уложите, как на погонах. Украсьте веточками петрушки и укропа.