Rinse the beets thoroughly and place in the oven to bake. Depending on the size of the beets, it may take from 20 to 50 minutes.
Тщательно промойте свеклу и поставьте в духовку запекаться. В зависимости от размера свеклы может понадобиться от 20 до 50 минут.
Prepare the dressing. In a bowl, mix oil, vinegar, honey. Add salt and pepper to taste, mix everything. Cut the onion into half rings, chop the parsley.
Приготовьте заправку. В миске смешайте масло, уксус, мед. Добавьте соль и перец по вкусу, все перемешайте. Лук нарежьте полукольцами, петрушку измельчите.
Peel the baked beets and cut into thin slices. Mix beets with onions, parsley and capers. Pour in the prepared dressing. Mix everything thoroughly again.
Запеченную свеклу очистите от кожуры, нарежьте тонкими пластинами. Свеклу смешайте с луком, петрушкой и каперсами. Залейте подготовленной заправкой. Все тщательно перемешайте еще раз.
Serve this dish with slices of rye bread; if desired, you can add any seasonings or some Provençal herbs.
Подавайте данное блюдо вместе с кусочками ржаного хлеба, по желанию можно добавить любые приправы или немного прованских трав.