Wash and cook all the vegetables - beets, carrots, potatoes in their skins. Cool them down. Peel and wash the onion and garlic.
Помойте и сварите все овощи – свеклу, морковь, картофель в кожуре. Охладите их. Лук и чеснок очистите и помойте.
Cut the smoked chicken into cubes. Grate potatoes, carrots and cheese. Cut the onion into small cubes. Layer the vegetables. Place the chicken in the first layer and apply the mayonnaise mesh.
Копченую курицу нарежьте на кубики. Картофель, морковь и сыр натрите на терке. Лук нарежьте мелкими кубиками. Выкладывайте овощи слоями. Первым слоем положите курицу и нанесите майонезную сетку.
Next, alternate layers of potatoes, onions, and carrots. After each vegetable, apply a grid of mayonnaise. After the carrots, grate and add the cheese.
Далее чередуйте слои картофеля, лука, моркови. После каждого овоща наносите сетку из майонеза. После моркови натрите и уложите сыр.
Grate the eggs. Grate the beets separately on a coarse grater, add peeled and pressed garlic, a little mayonnaise and mix. Place the last layer in the ring.
Натрите яйца. Свеклу отдельно натрите на крупной терке, добавьте к ней очищенный и пропущенный через пресс чеснок, немного майонеза и перемешайте. Выложите последним слоем в кольцо.
Let the prepared salad stand in the refrigerator, so it will be tastier and juicier. Then carefully remove the cooking ring from the plate. Garnish the salad with a sprig of dill. Place curly parsley leaves on top.
Приготовленному салату дайте постоять в холодильнике, так он будет вкусней и сочней. Затем аккуратно снимите кулинарное кольцо на тарелке. Украсьте салат веточкой укропа. Сверху положите листья кудрявой петрушки.