Peel the beets and carrots and cut into thin slices. Cut the garlic into slices.
Свеклу и морковь очистите, нарежьте на тонкие кружочки. Чеснок нарежьте на пластинки.
First cut the head of cabbage into 2 parts, then into slices, then into square slices. Prepare the brine. To do this, dissolve a tablespoon of salt in a liter of water.
Кочан капусты разрежьте сначала на 2 части, затем на дольки, после на квадратные ломтики. Приготовьте рассол. Для этого в литре воды растворите столовую ложку соли.
Prepare a container for the marinade. Layer cabbage, beets, carrots, and garlic. Fill everything with brine. Press down on top with a plate so that the brine is higher than the vegetables. Leave in a warm place for 5 days to sour.
Подготовьте емкость для маринада. Выложите слоями капусту, свеклу, морковь, чеснок. Залейте все рассолом. Придавите сверху тарелкой, чтоб рассол был выше овощей. Оставьте на 5 дней в тепле для прокисания.
Serve sauerkraut as a side dish with fried potatoes.
Подавайте квашенную капусту гарниром к жаренному картофелю.