Wash and peel the onions and garlic. Rinse the meat and remove excess fat. Take a frying pan with high and thick walls, rinse and chop the greens.
Вымойте и очистите лук и чеснок. Промойте мясо и зачистите от лишнего жира. Возьмите сковороду с высокими и толстыми стенками, промойте и порубите зелень.
Place the meat in a frying pan with heated oil and fry for about 10 minutes, then add the onion, cut into thin strips, and chopped garlic. Fry, stirring, for another 5 minutes.
Выложите мясо на сковороду с разогретым маслом и обжаривайте около 10 минут, затем добавьте лук, нарезанный тонкой соломкой, и измельченный чеснок. Обжаривайте, помешивая, еще 5 минут.
Add sour cream, flour and a glass of cool water. Mix everything well and simmer over low heat for 10 minutes.
Добавьте сметану, муку и стакан прохладной воды. Все хорошенько перемешайте и тушите на медленном огне 10 минут.
Serve pork stroganoff sprinkled with chopped herbs.
Подавайте бефстроганов из свинины, присыпав рубленой зеленью.