Boil beets, potatoes and carrots.
Отварите свеклу, картофель и морковь.
Peel the boiled beets, potatoes and carrots. Cut them into small cubes. Also cut the pickles into cubes. Drain excess liquid from canned beans and mushrooms.
Очистите варенную свеклу, картофель и морковь от кожуры. Нарежьте их на мелкие кубики. Соленые огурцы также нарежьте кубиками. Слейте лишнюю жидкость с консервированной фасоли и шампиньонов.
Combine beets, potatoes and carrots in a salad bowl. Add cucumbers, mushrooms and beans. Mix thoroughly. Season the salad with olive oil. Salt and pepper to taste.
Смешайте свеклу, картофель и морковь в салатнике. Добавьте огурцы, шампиньоны и фасоль. Тщательно перемешайте. Заправьте салат оливковым маслом. Посолите и поперчите по вкусу.
Garnish the salad with parsley.
Украсьте салат зеленью петрушки.