Boil the beets until soft in water with the juice of half a lemon. Let it cool, peel it, cut it into small cubes, and drain the juice.
Отварите свеклу до мягкости в воде с соком половинки лимона. Дайте ей остыть, очистите, нарежьте на мелкие кубики, сок слейте.
Mix salt, sugar, wasabi, juice of half a lemon, honey and grape seed oil. Divide the dressing into two unequal parts (2:1). Mix most of the dressing with the beets. Mix the second part with trout, cut into small cubes, and add finely chopped greens.
Смешайте соль, сахар, васаби, сок половины лимона, мед и масло виноградных косточек. Разделите заправку на две неравные части (2:1). Большую часть заправки смешайте со свеклой. Вторую часть перемешайте с форелью, нарезанной мелкими кубиками, и добавьте мелко порубленнную зелень.
Place the salad molds on white croutons, cut into even circles and fried in vegetable oil. Fill each ramekin with the beet mixture. Then add a layer of trout and a thin layer of Philadelphia cheese. Decorate the cheese with a spoon of red caviar.
Формочки для салата поставьте на белые гренки, нарезанные ровными кружками и обжаренные на растительном масле. Наполните каждую формочку смесью из свеклы. Затем проложить слой форели и тонкий слой сыра филадельфия. Сыр украсьте ложечкой красной икры.
Serve the croutons on a separate dish, top with a sprig of curly parsley and garnish the dish with a few caviar.
Подавайте гренки на отдельном блюде, сверху украсьте веточкой кудрявой петрушки блюдо украсьте несколькими икринками.