Finely chop the onions, tomatoes and peppers. Grate the carrots and beets. Cut the potatoes into small pieces. Shred the cabbage.
Нарежьте мелко лук, помидоры и перец. Морковь и свеклу натрите на терке. Картофель нарежьте на небольшие кусочки. Нашинкуйте капусту.
Cover the meat with water. Add chopped carrots, onions, peppercorns, bay leaves to it, cook for 2 hours. Fry the onion in a frying pan, then add beets and carrots, bell pepper, fry for 5 minutes. Add tomatoes and tomato paste and cook until vegetables are soft.
Мясо залейте водой. Добавьте к нему нарезанную морковь, лук, перец горошком, лавровый лист, варите 2 часа. В сковороде обжарьте лук, далее добавьте свеклу и морковь, перец болгарский, жарьте 5 минут. Добавьте помидоры и томатную пасту и готовьте до мягкости овощей.
Cut the meat from the broth into small pieces and add it back to the broth. Add chopped potatoes and cabbage to the meat. Salt and pepper to taste. Cook for 15 minutes. Then add the fried vegetables and cook for another 10 minutes.
Мясо из бульона нарежьте на небольшие кусочки, добавьте обратно в бульон. К мясу добавьте нарезанный картофель и капусту. Посолите и поперчите по вкусу. Варите в течение 15 минут. Потом добавьте обжаренные овощи и готовьте еще 10 минут.
Serve borscht with sour cream, sprinkle with finely chopped parsley.
Подавайте борщ со сметаной, посыпьте мелко нарезанной петрушкой.