Boil potatoes, carrots, beets and chicken eggs. Peel and finely chop the onion.
Отварите картофель, морковь, свеклу и куриные яйца.Очистите и мелко нарежьте лук.
Pickle the onion: mix lemon juice and sugar and let sit for 5 minutes. Clean the herring, separate the fillets from the bones and cut into pieces. Grate the remaining vegetables and chicken eggs.
Замаринуйте лук: лимонный сок и сахар перемешайте и дайте настояться 5 минут. Очистите сельдь, отделите филе от костей и нарежьте кусочками. Натрите на терке оставшиеся овощи и куриные яйца.
Assemble the herring under the fur coat in layers: the first layer is potatoes and mayonnaise, the second layer is onion, herring and mayonnaise, the third layer is eggs and mayonnaise, the fourth is carrots and mayonnaise, the fifth layer is cucumbers and mayonnaise, then the beets.
Соберите сельдь под шубой слоями: первый слой картофель и майонез, второй слой лук, сельдь и майонез, третий слой яйца и майонез, четвертый — морковь и майонез, пятый слой огурцы и майонез, далее свекла.
Garnish the finished salad with herbs and chopped boiled eggs. You can serve it either whole or in portions.
Готовый салат украсьте зеленью и нарезанными вареными яйцами. Можете подать его как целиком, так и порционно.