Grate the carrots and beets on a longitudinal grater. Finely chop the cabbage.
Морковь и свеклу натрите на продольной терке. Капусту мелко нашинкуйте.
Cut the meat into long strips, like beef stroganoff. Heat sunflower oil in a frying pan. Fry the meat until golden brown. After frying, remove large pieces of meat from the pan and divide them in half.
Мясо разрежьте на длинные полоски, как на бефстроганов. В сковороде разогрейте подсолнечное масло. Обжарьте мясо до румяной корочки. После обжарки достаньте из сковороды крупные кусочки мяса и разделите их пополам.
Prepare a container for the salad. Add fried meat, grated carrots, beets and shredded cabbage. Let the finished salad stand for 30 minutes.
Подготовьте емкость для салата. Добавьте туда обжаренное мясо, натертую морковь, свеклу и нашинкованную капусту. Готовому салату дайте постоять 30 минут.
Serve the salad with parsley.
Подавайте салат с зеленью петрушки.