Clean the meat from the chaff and veins, wash and boil in salted water for 25 minutes. Peel and wash the garlic. Wash and dry the cilantro.
Мясо очистите от плевы, прожилок, помойте и отварите в подсоленной воде 25 минут. Очистите и помойте чеснок. Кинзу помойте и обсушите.
Dry the nuts in a dry frying pan. Finely chop the onion. Grate the garlic on a fine grater. Fry the onion and garlic together in a separate pan.
Орехи подсушите на сухой сковороде. Мелко нарежьте лук. Чеснок натрите на мелкой терке. Пожарьте лук и чеснок вместе в отдельной сковороде.
Place onion, garlic, nuts in a blender, add 1 cup of broth and grind until sauce is thick. Add broth, stir.
Сложите в блендер лук с чесноком, орехами, добавьте 1 стакан бульона и измельчите до массы соуса. Добавьте бульон, перемешайте.
Cut the breast into pieces, about 3 centimeters each. Place it in a bowl with the sauce. Stir and, if desired, place in the refrigerator for a short time to soak and for the sauce to thicken.
Грудку нарежьте кусочками, примерно по 3 сантиметра. Отправьте ее в миску с соусом. Перемешайте и по желанию поставьте не надолго в холодильник для пропитки и чтобы загустел соус.
Place chicken pieces with sauce on a platter. Top with nut halves. Refresh with cilantro leaves.
Выложите куски курицы с соусом на блюдо. Сверху украсьте половинками орехов. Освежите листочками кинзы.