Cut the sausages into slices, boil the pasta until half cooked. Grate the cheese on a coarse grater.
Нарежьте сардельки кружочками, макароны отварите до полуготовности. Натрите сыр на крупной терке.
Beat the eggs into a deep bowl. Beat them with a whisk. Pour milk at room temperature into them. Add grated cheese. Add salt to taste.
В глубокую миску вбейте яйца. Взбейте их венчиком. Влейте к ним молоко комнатной температуры. Добавьте натертый сыр. Посолите по вкусу.
Place the first layer of pasta in the pan, then place the sausages tightly and cover with a layer of pasta. Fill it all with filling. Place in the oven for 15-20 minutes.
Выложите в форму первым слоем макароны, затем выложите плотно сардельки, и накройте слоем макарон. Все это полейте заливкой . Отправьте в духовку на минут 15-20.
Serve the dill-sprinkled sausages with fresh tomatoes.
Подавайте сосиски, посыпанные укропом, со свежими помидорами.