Wash and peel the onions. Take a frying pan with thick, high walls.
Промойте и очистите лук. Возьмите сковороду с толстыми высокими стенками.
Cut the meat into long strips, then cut them into 4-5 cm long slices (preferably the same thickness) and add to the onions.
Нарежьте мясо на длинные полоски, затем разрежьте их на ломтики длиной 4-5 см (желательно одинаковой толщины) и добавьте к луку.
Fry everything over high heat, stirring occasionally, then add flour and fry for another 3 minutes, stirring constantly.
Жарьте все на сильном огне, периодически помешивая, затем добавьте муку и жарьте еще 3 минуты, не переставая помешивать.
Salt, pepper, add sour cream and mix everything quickly. If the mixture is too thick, add a little water. Reduce heat to low, cover the pan with a lid and simmer for 10 minutes until tender.
Посолите, поперчите, добавьте сметану и все быстро перемешайте. Если смесь получилась слишком густой, влейте немного воды. Убавьте огонь до минимума, накройте сковороду крышкой и тушите 10 минут до готовности.